De gezondheidsvoordelen van koffie
Veel mensen denken dat koffie niet gezond is, maar recent onderzoek van de Universiteit van Wageningen bewijst het tegendeel. Uit hun onderzoek blijkt dat het drinken van 3 tot 4...
Veel mensen denken dat koffie niet gezond is, maar recent onderzoek van de Universiteit van Wageningen bewijst het tegendeel. Uit hun onderzoek blijkt dat het drinken van 3 tot 4...
Koffie is handwerk. Althans, goede koffie. Voor één kopje Specialty Coffee zijn al snel meer dan 30 paar handen nodig, van de plant tot het plukken, sorteren, branden en het...
"Terwijl koffiesoorten uit Brazilië doorgaans worden gekenmerkt door hun chocoladeachtige en nootachtige smaakprofiel, bieden sitios een breed scala aan smaakprofielen."
"Toen ik bij Origin werkte, vond ik het geweldig om de getalenteerde mensen te ontmoeten die mogelijk maken wat wij doen."
Het is officieel! Het rapport over de werkelijke prijs is binnen, de resultaten zijn binnen en we zijn trots om onze bevindingen te delen.
Veranderingen in landgebruik in koffieproducerende landen Wereldwijd verandert landgebruik in een alarmerend tempo. Koffieproducerende regio's vormen hierop geen uitzondering.
Onze filosofie bij BOCCA is innovatie boven compensatie. We ontwikkelen strategieën om de CO2-voetafdruk van onze bedrijven actief te verkleinen en te compenseren.
Als gewaardeerde klant vonden we het belangrijk om uit te leggen wat er op de wereldwijde koffiemarkt gebeurt en waarom dit van invloed is op de kosten van onze koffie.
De bonen die voor elk kopje koffie worden gebruikt, hebben een eigen unieke reis afgelegd om in uw kopje terecht te komen.
Ter ere van ons gedenkwaardige 20-jarig jubileum bespreken we met BOCCA-oprichter Menno Simons alles van filterkoffie tot het eten van rauw vlees. We bespreken het verleden, heden en de toekomst...
Til je plantaardige koffie naar een hoger niveau! Tegenwoordig kun je overal havermelk vinden, maar traditioneel wordt koffie geselecteerd en gebrand zonder havermelk.
Om u de beste koffie te kunnen bieden, moeten we ons soms aanpassen om perfectie te blijven nastreven.