De gezondheidsvoordelen van koffie
Veel mensen denken dat koffie niet gezond is, maar recent onderzoek van de Universiteit van Wageningen bewijst het tegendeel. Uit hun onderzoek blijkt dat het drinken van 3 tot 4...
Veel mensen denken dat koffie niet gezond is, maar recent onderzoek van de Universiteit van Wageningen bewijst het tegendeel. Uit hun onderzoek blijkt dat het drinken van 3 tot 4...
Is vliegen duurzaam? Niet echt. Maar als je dan toch reist, kun je nog steeds kiezen voor kwaliteit. Onze koffie is op meerdere plekken op Schiphol te vinden. Specialty coffee...
We hebben het vaak over klimaatverandering als reden voor duurdere koffie. Maar minstens zo belangrijk zijn de ontwikkelingen bij de inkoop van de nog ongebrande koffie (groene bonen): Koffie moet...
Koffie is handwerk. Althans, goede koffie. Voor één kopje Specialty Coffee zijn al snel meer dan 30 paar handen nodig, van de plant tot het plukken, sorteren, branden en het...
"Terwijl koffiesoorten uit Brazilië doorgaans worden gekenmerkt door hun chocoladeachtige en nootachtige smaakprofiel, bieden sitios een breed scala aan smaakprofielen."
"Toen ik bij Origin werkte, vond ik het geweldig om de getalenteerde mensen te ontmoeten die mogelijk maken wat wij doen."
Kieran pakt zijn koffers voor zijn reis naar Brazilië en Peru eind deze maand. Wat moet hij inpakken?
Menno is onlangs teruggekeerd van zijn reis door Afrika. Onderweg nieuwe samenwerkingen aangaan met mensen die maken wat wij doen.
Het is officieel! Het rapport over de werkelijke prijs is binnen, de resultaten zijn binnen en we zijn trots om onze bevindingen te delen.
Veranderingen in landgebruik in koffieproducerende landen Wereldwijd verandert landgebruik in een alarmerend tempo. Koffieproducerende regio's vormen hierop geen uitzondering.
Onze filosofie bij BOCCA is innovatie boven compensatie. We ontwikkelen strategieën om de CO2-voetafdruk van onze bedrijven actief te verkleinen en te compenseren.
Als gewaardeerde klant vonden we het belangrijk om uit te leggen wat er op de wereldwijde koffiemarkt gebeurt en waarom dit van invloed is op de kosten van onze koffie.
Regelmatige blootstelling aan rook is een van de grootste doodsoorzaken. Het wordt veroorzaakt door de verbranding van brandstoffen en open vuur binnenshuis.
De bonen die voor elk kopje koffie worden gebruikt, hebben een eigen unieke reis afgelegd om in uw kopje terecht te komen.
Suke Quto School Project Hoe kunt u kinderen in koffiegemeenschappen ondersteunen? We willen onze klanten iets heel bijzonders laten proeven.
In ons koffiehuis en in de branderij ontwikkelen we innovatieve manieren om oude materialen te hergebruiken, zodat we een positieve impact hebben op onze natuurlijke omgeving.