Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden je aan over te stappen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Welkom op onze gloednieuwe website We zijn nog bezig met finetunen, bedankt voor je begrip terwijl we de laatste puntjes op de 'i' zetten Gratis verzending vanaf 45

Winkelwagen 0

Gefeliciteerd! Uw bestelling komt in aanmerking voor gratis verzending. U bent nog €45 verwijderd van gratis verzending.
Er zijn geen producten meer beschikbaar voor aankoop

Producten
Koppelen met
Subtotaal Vrij
Verzendkosten, belastingen en kortingscodes worden berekend bij het afrekenen
bananabread-600x750

Bananenbrood met Gusto

Het recept voor het allerlekkerste bananenbrood van onze bar op Kerkstraat 96 is nu beschikbaar om zelf te bakken!

Ingrediënten (voor 1 brood)

  • 125 g geroosterde walnoten, ongeveer 4-5 (over)rijpe gepelde bananen – hoe rijper de bananen, hoe zoeter het brood zal zijn
  • 150 g boter, op kamertemperatuur
  • 150 g donkerbruine suiker 3 kleine eieren
  • 250 g bloem
  • 1 eetlepel bakpoeder
  • 25 g fijngemalen Gusto
  • snufje zout

Keukenmaterialen

Bakplaat Bakpapier Keukenmachine of garde Zeef Spatel

Hoe te

Verwarm de oven voor op 170 graden. Leg bakpapier op de bakplaat. Prak de bananen. Klop de boter en suiker romig en klop er vervolgens de eieren één voor één doorheen. Doe de bananen en geroosterde walnoten in de kom. Zeef vervolgens de bloem, het bakpoeder, het zout en de koffie erdoor. Meng tot een glad beslag en leg het in de bakplaat. Bak 1 uur. Als je er met een satéprikker in prikt en er schoon uitkomt, is het gaar.

Lekker met een kopje koffie !

Recente artikelen