Ga mee op koffie avontuur

Sinds 2001 is Bocca een leider in de koffiebranche. Als de eerste specialty koffiebranderij in Nederland die de gehele koffieketen beheert, van inkoop tot branden, verpakken tot serveren, zijn wij trots op onze toewijding aan kwaliteit.

Wij hebben een divers portfolio van klanten die gericht zijn op kwaliteit, waaronder kantoren, espressobars, restaurants, hotels, sportclubs en klinieken, en een trouwe volgende van individuele koffieconnaisseurs. Ga met ons koffieavontuur en proef het verschil.

TRANSPARANT EN OPRECHT.

Bij Bocca, zijn wij toegewijd aan het opbouwen van lange termijn relaties met onze boeren, door direct met hen samen te werken in oorsprong en hen te ondersteunen met kennis en hen een eerlijke prijs te betalen.

Wij geloven dat duurzaamheid een sociale verplichting is voor toekomstige generaties en dat het centraal staat in ons onderwijs, onderzoek en bedrijfsvoering. Wij zijn geïnspireerd door de 17 Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties en streven ernaar elke dag beter te doen.

Als B Corp tonen wij aan dat ons bedrijf een positief effect heeft op het milieu en de samenleving. We hebben net de eerste True Price Coffee in Nederland gelanceerd, geverifieerd door een onafhankelijk organisatie, True Price. Ga met ons mee op reis!

Selecteer een Afleverpunt