Ingrediënten (4 pers.) 1 BOCCA x Brandt & Levie chorizo 50 g pistachenoten 100 g suiker 4 croissants 250 g ricotta Olijfolie
Bereiding 1. Maak de pistachenoten schoon en leg ze apart 2. Meng de suiker met een beetje water en laat het in een pan smelten tot het bruin is 3. Giet de karamel over de pistachenoten en zet 15 minuten apart tot het hard is geworden 4. Snijd de pistachekaramel in stukken 5. Snijd de koffiechorizo in heel dunne plakjes 6. Snijd de croissants open en bestrijk ze met ricotta 7. Besprenkel de ricotta met een beetje olijfolie en breng op smaak met zout en peper 8. Strooi de karamel over de ricotta 9. Leg de plakjes koffiechorizo erop
Tip: deze croissant smaakt het lekkerst met een cappuccino! Combineer je (plantaardige) melk met onze Bombita, Soulmate of Easy Rider voor een ontbijtfeestje.