Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden je aan over te stappen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Welkom op onze gloednieuwe website We zijn nog bezig met finetunen, bedankt voor je begrip terwijl we de laatste puntjes op de 'i' zetten Gratis verzending vanaf 45

Winkelwagen 0

Gefeliciteerd! Uw bestelling komt in aanmerking voor gratis verzending. U bent nog €45 verwijderd van gratis verzending.
Er zijn geen producten meer beschikbaar voor aankoop

Producten
Koppelen met
Is dit een geschenk?
Subtotaal Vrij
Verzendkosten, belastingen en kortingscodes worden berekend bij het afrekenen
Schermafbeelding-2022-11-24-om-11.37.14

Croissant met koffiechorizo ​​en ricotta

Croissant met koffiechorizo ​​en ricotta

Ingrediënten (4 pers.) 1 BOCCA x Brandt & Levie chorizo 50 g pistachenoten 100 g suiker 4 croissants 250 g ricotta Olijfolie

Voorbereiding 1. Maak de pistachenoten schoon en leg ze apart 2. Meng de suiker met een beetje water en laat het in een pan smelten tot het bruin is 3. Giet de karamel over de pistachenoten en laat 15 minuten staan ​​tot de karamel is uitgehard 4. Snijd de pistachekaramel in stukken 5. Snijd de koffiechorizo ​​in zeer dunne plakjes 6. Snijd de croissants open en bestrijk ze met ricotta 7. Besprenkel de ricotta met een beetje olijfolie en voeg naar smaak zout en peper toe 8. Strooi de karamel over de ricotta 9. Leg de plakjes koffiechorizo ​​er bovenop

Tip: deze croissant smaakt het lekkerst met een cappuccino! Combineer je (plantaardige) melk met onze Bombita, Soulmate of Easy Rider voor een ontbijtfeestje.

Recente artikelen