Kies True Price, drink BOCCA.

Het is officieel! Het True Price rapport is binnen, de resultaten zijn binnen en we zijn trots om onze bevindingen te delen.

Een samenvatting van True Price

Bij elk product dat je koopt, worden sporen achtergelaten.
Koffie is geen uitzondering. Co2-emissies, ontbossing en loonuitbuiting door boeren zijn slechts een handvol zaken die niet zijn inbegrepen in de uiteindelijke prijs.
Dit is gewoon niet goed genoeg voor ons.

True Price is een nieuw prijssysteem dat rekening houdt met de milieu- en sociale kosten die aan een product zijn verbonden.
Deze "verborgen" kosten opnemen in de uiteindelijke verkoopprijs, om onze klanten volledige prijstransparantie te bieden en de mogelijkheid om een echt duurzame impact te creëren.

Waarom zou je de echte prijs betalen?

Werken aan een duurzame toekomst vraagt van iedereen een enorme inspanning. Als we niet snel handelen, zal de koffie-industrie het niet overleven. Met variabele klimaatomstandigheden die nu al van invloed zijn op het wereldwijde aanbod en de kwaliteit. En grote onevenwichtigheden in de toeleveringsketen waardoor boeren geen leefbaar loon kunnen volhouden en de koffie-industrie voorgoed verlaten.

Met de True Price beweging kunt u grote problemen in de hele keten aanpakken. Bouwen aan een duurzamere koffie-industrie, voor toekomstige generaties. Om te blijven genieten van de koffie die we allemaal graag drinken en om de partners te vieren die ons maken tot wie we zijn.

Mind the gap

Speaking directly with our farmers, we investigate the actual cost of our coffee. Using a methodologically approved and verifiable approach, we demonstrate that our impact is low. Making it possible for you to pay the true price.

We ontdekken dat er slechts een prijsverschil van EEN CENT is voor elke verkochte kop koffie. Wat betekent dat JIJ alleen maar die extra cent hoeft te geven als je BOCCA-koffie drinkt. Het is nu gemakkelijker dan ooit om duurzame waarde te creëren door specialty koffie te drinken!

Selecteer een Afleverpunt