Kies True Price, drink BOCCA.

Koffie met een duurzame impact: dat is wat wij bij BOCCA willen bereiken met ons nieuwe prijssysteem True Price. We willen onze klanten volledige transparantie geven over de kosten die verbonden zijn aan onze koffie, inclusief de milieu- en sociale impact. Zo hopen we een bijdrage te leveren aan een duurzamere koffie-industrie voor toekomstige generaties. Onze True Price-beweging helpt ons om rechtstreeks met onze boeren te werken en de werkelijke kosten van onze koffie vast te stellen. Zo kunnen we een eerlijke prijs vragen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van onze koffie. Door slechts een prijsverschil van één cent per kop koffie te vragen, hopen we dat onze klanten makkelijk een bijdrage kunnen leveren aan een duurzame toekomst.

Een samenvatting van True Price

Zoals je misschien weet (of misschien niet weet) hebben we hard gewerkt om de echte prijs van onze koffie te berekenen.

Bij elk product dat je koopt, worden sporen achtergelaten.
Koffie is geen uitzondering. Co2-emissies, ontbossing en loonuitbuiting door boeren zijn slechts een handvol zaken die niet zijn inbegrepen in de uiteindelijke prijs.
Dit is gewoon niet goed genoeg voor ons.

True Price is een nieuw prijssysteem dat rekening houdt met de milieu- en sociale kosten die aan een product zijn verbonden.
Deze "verborgen" kosten opnemen in de uiteindelijke verkoopprijs, om onze klanten volledige prijstransparantie te bieden en de mogelijkheid om een echt duurzame impact te creëren.

Waarom zou je de echte prijs betalen?

Werken aan een duurzame toekomst vraagt van iedereen een enorme inspanning. Als we niet snel handelen, zal de koffie-industrie het niet overleven. Met variabele klimaatomstandigheden die nu al van invloed zijn op het wereldwijde aanbod en de kwaliteit. En grote onevenwichtigheden in de toeleveringsketen waardoor boeren geen leefbaar loon kunnen volhouden en de koffie-industrie voorgoed verlaten.

Met de True Price beweging kunt u grote problemen in de hele keten aanpakken. Bouwen aan een duurzamere koffie-industrie, voor toekomstige generaties. Om te blijven genieten van de koffie die we allemaal graag drinken en om de partners te vieren die ons maken tot wie we zijn.

Mind the gap

Door rechtstreeks met onze boeren te praten, onderzoeken we de werkelijke kosten van onze koffie. Met een methodologisch goedgekeurde en controleerbare aanpak tonen we aan dat onze impact laag is. Zodat u de True Price kunt betalen.

We ontdekken dat er slechts een prijsverschil van EEN CENT is voor elke verkochte kop koffie. Wat betekent dat JIJ alleen maar die extra cent hoeft te geven als je BOCCA-koffie drinkt. Het is nu gemakkelijker dan ooit om duurzame waarde te creëren door specialty koffie te drinken!