Avontuur naar origine!

Kieran pakt eind deze maand zijn koffers op weg naar Brazilië en Peru.

Wat moet je inpakken voor dit geweldige avontuur?

Top 5 essentiële items

Hallo mede-koffieliefhebbers - Kieran hier, duurzaamheidsspecialist bij BOCCA! Eind deze maand ga ik naar Brazilië en Peru om onze partners en boerderijen te bezoeken die betrokken zijn bij ons True Price-project.
Voor mij is naar origine gaan de enige manier om echt te proeven wat er in onze koffie gaat. Ik zal de boerderijen bezoeken, waar we onze prachtige koffies kopen en de mensen spreken die maken wat we doen mogelijk maken. Om een beter begrip te krijgen van de productieprocessen en te blijven werken aan echt impactvolle projecten (hierover binnenkort meer). En natuurlijk onze boeren bedanken voor al hun fantastische werk!
Maar eerst wat in te pakken..

1. Survival bag

De BOCCA survival bag biedt onbeperkte mogelijkheden voor elke koffieliefhebber op avontuur.

Met diverse vakken om al je koffiespullen en lekkers in op te bergen. Compact, robuust en elegant zal deze tas aan mijn zijde staan tijdens mijn reizen.

Ontworpen met kwaliteit in het achterhoofd, voor kwaliteitsreizen.

2. Opinel mes x Bocca

Het Opinel mes combineert het ultieme praktische hulpmiddel met esthetische schoonheid (vooral wanneer er een BOCCA-logo in de zijkant is gegraveerd)

Misschien heb je het nodig om een verse zak koffie door te snijden, of een noodreparatie voor de kapotte cupping table. Het mes van Opinel komt hoe dan ook altijd van pas op reis.

PS Gebruik deze alstublieft veilig - mes is erg scherp!

3. VSSL JAVA Hand Maler

Vraag het aan een willekeurige koffienoot, het draait allemaal om het hebben van een molen van goede kwaliteit. Dat betekent dat je deze overal mee naartoe kunt nemen.

De Java handmaler heeft een handige klaphendel zodat hij direct op je tas kan worden geklikt. Naar mijn mening een van de beste handmalers die er zijn.

Ontworpen voor een consistente maalgraad en de koffienerd in gedachten - deze zorgt voor een fantastisch eindresultaat. De soepele rotatie zorgt voor een maalsensatie alsof je door schone lucht duwt.

4. Stormproof Jetflame

De stormvaste Jetflame staat altijd voor je klaar. Deze stormbestendige windvaste aanstekers zorgen voor een schone vlam, waar je ook bent.

Wat betekent dat of je nu vastzit op de weg en wanhopig op zoek bent naar een kopje koffie, of dat je na een lange dag het kampvuur moet aansteken, je bent er klaar voor! 

Voorbij zijn de dagen dat je om een aansteker moest vragen, een betrouwbare vlam is de sleutel op je reizen

5. True Price Soulmate

Hoewel dit persoonlijk is, raad ik iedereen aan om altijd hun favoriete koffie mee te nemen op reis. 

Brazilië bezoeken betekent de bonen delen met onze fantastische partners. Om de smaak van hard werken en een gezamenlijke inspanning voor een kwaliteitsproduct te delen.

Samen werken aan ons True Price-project, deze gaat zeker in mijn tas na een zware dag van… nou ja… koffie drinken! 

Selecteer een Afleverpunt