Alle juiste tools,
waar je ook gaat

De BOCCA survival bag biedt onbeperkte mogelijkheden voor elke koffieliefhebber op avontuur.

Met diverse vakken om al je koffiespullen en -goederen in op te bergen.
Compact, robuust en elegant zal deze tas naast je staan tijdens je reizen.

Ontworpen met kwaliteit in het achterhoofd, voor kwaliteitsreizen.

Je kunt de tas in de gewenste kleur bestellen bij de grinder waar je van houdt. De JAVA SSL Coffee Grinder of de Comandante Grinder C40 NITRO BLADE Chocolate Fineline.

De BOCCA Survival bag

De survival bag bestaat uit de volgende essentiële items;

Tas en riem van Italiaans dik plantaardig gelooid leer
Je kunt de riem aan je tas bevestigen of als riem om je middel dragen! De tas is verkrijgbaar in de kleuren blauw, groen, zwart, cognac en donkerbruin.

C40 Comandante Grinder Nitro Blade, speciaal ontwikkeld voor liefhebbers van speciale koffie en professionals. Deze hoogwaardige handmolen is in staat om u een zeer verfijnde maling te geven, van grove maling tot fijne maling voor espresso, voor de beste prestaties onderweg. Gemaakt van hout, glas en roestvrij staal. Chocolate fineliner version.

of de

De VSSL Java iis de ultieme handmolen die is ontworpen voor liefhebbers van uitrusting en outdoor die klaar zijn om overal een verbeterde koffie-ervaring mee te nemen. VSSL Java is voortgekomen uit onze kernontwerpprincipes en is duurzaam, draagbaar en beschikt over functionaliteit die de beste kop koffie kan leveren met een verscheidenheid aan zetmethoden, waar je deze ook wilt zetten.

De Opinel knife combineert het ultieme praktische hulpmiddel met esthetische schoonheid (vooral wanneer er een BOCCA-logo in de zijkant is gegraveerd)

De stormproof Jetflame staat altijd voor je klaar, in de kleur zwart. Deze stormbestendige windvaste aanstekers zorgen voor een schone vlam, waar je ook bent. Wat betekent dat of je nu vastzit op de weg en wanhopig op zoek bent naar een kopje koffie, of dat je na een lange dag het kampvuur moet aansteken, je bent gedekt.

Gemaakt in Europa, de Murano Kurkentrekker gebouwd om lang mee te gaan. Het beschikt over een met teflon gecoate worm voor soepel glijden door de kurk en een scharnier met dubbele hendel om de kurk gemakkelijk in twee snelle stappen uit de fles te halen.

Voor een consistent resultaat is het cruciaal om de exacte hoeveelheid koffie of thee te weten die je gebruikt. Deze weegschaal is perfect om snel je dosis te bepalen bij het bereiden van koffie en thee. Klein en licht, makkelijk mee te nemen. De digitale Joe Frex scale heeft een aan/uit functie, tarra, blauwe displayverlichting en is inclusief AAA-batterijen.

Selecteer een Afleverpunt