Croissant with Coffee Chorizo & Ricotta

Ingrediënten (4 pers.)
  • 1 BOCCA x Brandt & Levie chorizo
  • 50g pistache
  • 100g suiker
  • 4 croissants
  • 250g ricotta
  • Olijfolie

Voorbereiding
  1. 1. Maak de pistachenoten schoon en leg ze opzij
  2. 2. Meng de suiker met een beetje water en smelt in een pan tot het bruin is 
  3. 3. Giet de karamel over de pistachenoten en zet 15 min opzij tot ze hard zijn
  4. 4. Snijd de pistachekaramel in stukjes 
  5. 5. Snijd de koffiechorizo ​​in zeer dunne plakjes
  6. 6. Snijd de croissants open en besmeer ze met ricotta 
  7. 7. Druppel een beetje olijfolie over de ricotta en zout & peper naar smaak 
  8. 8. Strooi de karamel over de ricotta
  9. 9. Leg de plakjes koffiechorizo ​​erop 

Deze croissant smaakt het lekkerst naast een cappuccino! Combineer je (plantaardige) melk met onze Bombita, Soulmate of Easy Rider voor een ontbijtfeestje.

Selecteer een Afleverpunt