Ingrediënten (4 pers.)
- 1 BOCCA x Brandt & Levie chorizo
- 50g pistache
- 100g suiker
- 4 croissants
- 250g ricotta
- Olijfolie
Voorbereiding
- 1. Maak de pistachenoten schoon en leg ze opzij
- 2. Meng de suiker met een beetje water en smelt in een pan tot het bruin is
- 3. Giet de karamel over de pistachenoten en zet 15 min opzij tot ze hard zijn
- 4. Snijd de pistachekaramel in stukjes
- 5. Snijd de koffiechorizo in zeer dunne plakjes
- 6. Snijd de croissants open en besmeer ze met ricotta
- 7. Druppel een beetje olijfolie over de ricotta en zout & peper naar smaak
- 8. Strooi de karamel over de ricotta
- 9. Leg de plakjes koffiechorizo erop
Deze croissant smaakt het lekkerst naast een cappuccino! Combineer je (plantaardige) melk met onze Bombita, Soulmate of Easy Rider voor een ontbijtfeestje.