Cart

Geen producten in je winkelmand.

Login

Search

Thee workshop

Leer thee écht kennen

Voordat we de wereld van thee induiken starten we uiteraard met een vers gezette kop. Vervolgens onderzoeken en proeven welke prachtige losse zwarte, groene, witte en oolong theeën hoogwaardige origines te bieden hebben. Onze thee meesters nemen je aan de hand om te laten zien hoe je ook thuis ultiem kunt genieten van al dit moois.

Data en tijd Saturdays 14h00
Groepsgrootte 2-4
Duur 2,5 hours
Prijs: 65,-

Workshops kunnen in zowel Nederlands als Engels gegeven worden.

We hebben April. opgericht omdat we geloven in de behoefte aan een theemerk dat de ervaring van thee drinken dichterbij de origine en herkomst van het product brengt. Onze thee onderscheidt zich in puurheid, smaak, en kwaliteit. Onze focus ligt op losse en natuurlijke theeën, en de lijn beweegt constant mee met het seizoen, jaar na jaar.

April tea

Trainingsruimte in Amsterdam

Kerkstraat in Amsterdam

Op de Kerkstraat onthullen we de magie achter ons merk – en waarom we houden van wat we doen. Het is een omgeving voor het verkennen van koffie – vanuit alle hoeken – met een café gevoel. Een plek voor het leggen van zinvolle verbindingen met branders en boeren, brouwers en barista’s, klanten en kenners. Een leerschool voor een nieuwe generatie, nieuwsgierig naar opkomende trends en de nieuwste innovaties op het gebied van branden en brouwen.

We hebben deze ruimte ontworpen om een ​​inspirerende ervaring te creëren. Elk detail – van de molens tot het tentoongestelde aardewerk – is gemaakt door mensen met een passie voor wat ze doen.

Hier vind je uitzonderlijke lokale en internationale koffieproducten en -accessoires – en hoor je onafhankelijk advies van experts.

We creëren niet alleen uitzonderlijke koffie, we creëren buitengewone ervaringen – en we hopen dat je met ons meedoet voor je volgende koffie ervaring.

(en misschien een heerlijk taartje erbij)

Wat bieden we nog meer?

Barista workshop

Our coffee beans