Cart

Geen producten in je winkelmand.

Login

Search

Leer meer

Heb je een training bij ons gevolgd en wil je toch nog even terugkijken wat de stappen voor espresso zetten zijn? Waar je op moet letten bij het afstellen van de molen? En hoe je een koffierecept leest? Job van de Bocca School of Coffee legt in deze video’s met een paar simpele stappen uit hoe je espresso zet, melk schuimt en je machine schoonmaakt. Bovendien hebben we een aantal tips & tricks op een rijtje gezet die koffiezetten nog leuker en makkelijker maken.

In deze video leer je stapsgewijs hoe je een espresso zet.

Met deze paar simpele tips en tricks wordt het zetten van een espresso nog makkelijker!

Voor elk van onze koffies hebben we een recept opgesteld. Deze kun je terugvinden op de pagina van de specifieke koffie in de webshop. Wil je weten hoe je een recept moet lezen? En wat de verschillende componenten inhouden? Kijk dan deze video.

Loopt de koffie te snel door? Of komt er veel te weinig koffie uit je molen? In deze video leer je hoe je in een paar stappen een molen instelt.

Om een goede espresso te kunnen zetten is het schoonmaken van een espressomachine erg belangrijk. Wil je weten hoe je dit doet? Bekijk dan deze video.

In deze video legt Job uit hoe je het perfecte melkschuim creëert.

Hoe zorg je voor mooi contrast in je kop? En hoe schenk je een hartje? Met deze tips & tricks maak je de mooiste latte art figuren.

Wil je op de hoogte blijven van al onze video's?

Abonneer je dan hier op ons YouTube kanaal.
Of wil je persoonlijk advies?