Cart

Geen producten in je winkelmand.

Login

Search

Barista workshop

Wij hebben slechts 1 doel voor ogen: jou een kwalitatief uitmuntende training bieden, waarin je niet alleen kennis opdoet, maar ook inzicht krijgt waarom wij doen wat we doen. Onze vermaarde docenten kunnen met alle niveaus uit de voeten, van enthousiaste hobbyist tot ervaren professional. In onze mooie trainingsruimte werk je met de beste apparatuur en koffies, en je kunt een kijkje nemen in onze Flagship bar.

Workshops kunnen in zowel Nederlands als Engels gegeven worden.

Ben jij een zakelijke klant en wil je graag een barista cursus voor jou en/of je team? Mail dan naar workshop@bocca.nl

Online Brewing Workshops

Boek een online workshop en wordt een Bocca Brew Master. Wij sturen jou 250 gram oefenkoffie op en leren je de beste manier om filterkoffie te zetten gebruiken via Zoom. Aanmelden kan tot een week voor de cursus datum en de instructies kunnen gedownload worden na aanschaf.

Data en tijd Thursday and Friday at 15:00 or 19:00
Groepsgrootte 2-6
Duur 30-45 minuten
Locatie ZOOM Cloud Meeting
Prijs: 29,75

Kerkstraat workshops

Voor iedereen die de reis van koffieboon tot kop wil ontdekken; een leuke en leerzame combinatie van theorie en praktijk. Je leert alles van espresso zetten tot latte art, filterkoffie maken en koffie proeven.

Data en tijd Thursday and Friday at 11:00, 15:00 & 19:00, Saturday 11:00 & 15:00
Groepsgrootte 2
Duur 2 hours
Locatie Espressobar, Kerkstraat 96 Amsterdam
Prijs: 70,- to 85,-

Trainingsruimte in Amsterdam

Kerkstraat in Amsterdam

Op de Kerkstraat onthullen we de magie achter ons merk – en waarom we houden van wat we doen. Het is een omgeving voor het verkennen van koffie – vanuit alle hoeken – met een café gevoel. Een plek voor het leggen van zinvolle verbindingen met branders en boeren, brouwers en barista’s, klanten en kenners. Een leerschool voor een nieuwe generatie, nieuwsgierig naar opkomende trends en de nieuwste innovaties op het gebied van branden en brouwen.

We hebben deze ruimte ontworpen om een ​​inspirerende ervaring te creëren. Elk detail – van de molens tot het tentoongestelde aardewerk – is gemaakt door mensen met een passie voor wat ze doen.

Hier vind je uitzonderlijke lokale en internationale koffieproducten en -accessoires – en hoor je onafhankelijk advies van experts.

We creëren niet alleen uitzonderlijke koffie, we creëren buitengewone ervaringen – en we hopen dat je met ons meedoet voor je volgende koffie ervaring.

(en misschien een heerlijk taartje erbij)

Wat bieden we nog meer?

Onze koffiebonen

Didyou know we also offer tea workshops?