Trots om een Certified B Corporation ® te zijn!

Trots om een Certified B Corporation ® te zijn!

Een B Corp worden betekent lid worden van een groeiende gemeenschap van bedrijven over de hele wereld die zich inzetten om het bedrijfsleven als een kracht ten goede te gebruiken. Om deze certificering te ontvangen, moesten we bewijs leveren van sociaal en ecologisch verantwoorde praktijken - inclusief onze duurzaamheidsprojecten, de prijs die we betalen aan de boeren, energievoorziening, afvalbeheer, diversiteit en bedrijfstransparantie. Ten slotte hebben we, om de certificering te voltooien, onze toewijding aan mensen en de planeet naast winst wettelijk verankerd in onze bedrijfsartikelen.

Wat is B-corp?

Gecertificeerde B Corporations® zijn bedrijven met winstoogmerk die de kracht van het bedrijfsleven gebruiken om een ​​meer inclusieve en duurzame economie op te bouwen. Ze voldoen aan de hoogste geverifieerde normen van sociale en ecologische prestaties, transparantie en verantwoording.

In tegenstelling tot traditionele bedrijven zijn B Corps wettelijk verplicht om rekening te houden met de impact van hun beslissingen op al hun belanghebbenden, inclusief werknemers, leveranciers, gemeenschap, consumenten en het milieu. De B ​​Corp-gemeenschap werkt aan minder ongelijkheid, minder armoede, een gezonder milieu, sterkere gemeenschappen en het creëren van hoogwaardige banen met waardigheid en doelgerichtheid.

Tegenwoordig zijn er meer dan 3600 gecertificeerde B Corps over de hele wereld. Voor ons dient het worden van een B Corp als een leidraad om ons te helpen de status quo te blijven uitdagen en een steeds grotere impact op mensen en de planeet te hebben.

Selecteer een Afleverpunt