April Tea

by Bocca

Wij zijn april begonnen. omdat we de behoefte voelden om een theemerk te creëren dat verbonden is met de oorsprong van het product. We houden ervan om thee te drinken die wordt bepaald door smaak, door kwaliteit. We richten ons daarom op echte blad- en natuurlijke thee. Ons assortiment evolueert voortdurend van seizoen tot seizoen, van jaar tot jaar.

Serveer April

Elke dag streven we ernaar om de beste thee toegankelijk te maken voor degenen die er echt om geven. Het is vers, het is perfect gebrouwen en het verhoogt een beleving. Neem contact met ons op en we nodigen je uit om ons assortiment thee te komen proeven. We vertellen je graag meer over de oorsprong van elk, de productie, de boeren - en leren je ook kennen!

Wij geloven dat thee wordt verbouwd, niet vervaardigd.

Thee Workshop

Voordat we in de wereld van de thee duiken, beginnen we natuurlijk met een vers gezet kopje. Vervolgens onderzoeken en proeven we welke mooie losse zwarte, groene, witte en oolong theeën er van verschillende herkomst zijn. Onze theemeesters nemen je bij de hand om je te laten zien hoe je ook thuis kunt genieten van al dit moois.

Selecteer een Afleverpunt