Mensen staan centraal bij alles wat we doen.

Ons bedrijf draait om het hebben van een grote invloed op het succes en het welzijn van iedereen die betrokken is.

Als Certified B Corporation belooft BOCCA de levenskwaliteit in koffieproducerende regio's te verbeteren door langdurige relaties aan te gaan en partners in de hele toeleveringsketen onder de aandacht te brengen. Het is juist die toewijding die de basis vormde voor initiatieven zoals The Suke Quto School Project, die gemeenschapsbrede verandering herbergen tijdens de bean-to-cup reis.

Onze principes (naast Kwaliteit...)

Transparantie
We zijn geïnspireerd om de reis te delen die koffie aflegt van de boerderij naar je kopje. Door deze openheid hopen we eerlijke partnerschappen te creëren, met boeren, producenten, importeurs en met jou, onze klant.

Innovatie
We houden van leren en zullen nooit stoppen met innoveren, onze kennis delen en persoonlijke prestaties mogelijk maken binnen ons bedrijf, de koffietelende gemeenschap en onze klanten. Wij ondersteunen deze levendige samenwerkingsverbanden.

De principes in actie
We stellen ons een toekomst voor waarin onze kernwaarden het leven zullen verbeteren van iedereen die betrokken is bij onze koffiegemeenschap. Vorig jaar betaalden we gemiddeld 56% voor onze koffie boven de Fairtrade minimumprijs. Dit vertaalt zich in een extra USD 534.000 voor onze koffietelende gemeenschap. Het is een directe stimulans voor de boeren; ze zien dat we echt bereid zijn te betalen voor kwaliteit en voor de extra mijl die we vragen.

Selecteer een Afleverpunt