Cart

Geen producten in je winkelmand.

Login

Search

BOCCA is de moderne benadering van koffie.

De koffie-ervaring naar een hoger niveau tillen door de dagelijkse routine van koffieliefhebbers en koffiemakers te verrijken.

Geboren uit avontuur, hebben we nu meer dan 20 jaar trots erfgoed dat ons het voordeel geeft van ongeëvenaarde kwaliteit, ervaring en vakmanschap. Het is de manier waarop we de toekomst zien terwijl we ons verleden vieren, waardoor we het voortouw kunnen nemen in onze favoriete game. En we doen het goed. Op een duurzame en verantwoorde manier, want dat is waar we in geloven en vooral wie we zijn.

A Taste of Adventure

In elk kopje BOCCA koffie zit een Taste of Adventure. Door de wereld rond te reizen op zoek naar de beste bonen, hebben we geleerd dat het verschil in smaken in de details zit. Het gaat over liefde, cultuur, erfgoed, wijsheid en de verbinding met mens en natuur.

Daarom werken we respectvol samen met lokale boeren die zich richten op onze planeet en selecteren we elke boon om in onze eigen branderij te roosteren, zodat je alles proeft. Wij houden van koffie in alle stijlen en voorkeuren, van sterk en zwart tot melkachtig en smaakvol. We vieren elke persoonlijke manier om de dag te beginnen, daarom beheersen we ze allemaal.

Ons koffieassortiment staat open voor iedereen, variërend van toegankelijke smaken voor koffiedrinkers tot speciale melanges voor koffieliefhebbers en unieke bonen voor de koffienerds. Elke dag van de week lokaal geroosterd om een consistente smaak en verse bonen te bieden wanneer je ze nodig hebt.

BOCCA_Taste of Adventure_grey