Barista workshops

School of Coffee

We hebben maar één doel voor ogen: jou een kwalitatief hoogstaande trainingbieden, waarin je niet alleen kennis opdoet, maar ook inzicht krijgt in waarom we de dingen doen zoals we ze doen. Onze ervaren koffiedocenten zijn geschikt voor alle niveaus, van de thuisliefhebber tot de koffieprofessional. In onze prachtige trainingsruimte werk je met de beste machines en de lekkerste koffies. En je kunt een kijkje nemen in onze Flagship store.

Workshops kunnen zowel in het Engels als in het Nederlands gegeven worden.

Ben je een zakelijk klant en wil je een barista workshop boeken voor jezelf en/of je team? Stuur een e-mail naar info@bocca.nl

Online Brewing Workshops

Leer hoe je een bocca-brouwmeester wordt in een online workshop. We sturen je een zak koffie van 250 gram en leggen je de best practices van brouwen via Zoom uit. De inschrijving sluit een week voor de cursusdatum en de instructies kunnen bij aankoop worden gedownload.

Data en tijd: Kijk voor de actuele data en tijden op onze workshoppagina.
Deelnemers: 2-6
Tijdsduur: 30-45 minuten
Locatie: ZOOM Cloud Meeting
Prijs: 29,75

School of Coffee


We bieden workshops aan voor iedereen die de reis van boon tot kopje wil ontdekken. In onze School of Coffee leer je alles van het maken van espresso's tot het inschenken van latte art, het zetten van koffie en het herkennen van smaken.

Data en tijd: Kijk voor de actuele data en tijden op onze workshoppagina.
Deelnemers: 2 – 4
Tijdsduur: 2 uur
Locatie: Espressobar, Kerkstraat 96 Amsterdam
Prijs: 70,- to 95,-

Training faciliteiten in Amsterdam

Kerkstraat in Amsterdam

Kerkstraat 96 is waar we de magie achter ons merk onthullen - en waarom we houden van wat we doen. Het is een samenwerkingsruimte voor het ontdekken van koffie - vanuit alle hoeken - in een café-omgeving. Een platform om zinvolle verbindingen tot stand te brengen met branders en boeren, brouwers en barista's, ambachtslieden en ambachtelijke bedrijven, klanten en kenners. Een leerschool voor een nieuwe generatie, nieuwsgierig naar opkomende trends en de nieuwste innovaties op het gebied van branden en brouwen van een gevestigde autoriteit in de branche.

We hebben de levendige ruimte ontworpen om een inspirerende ervaring te creëren. Onze reizen en de schoonheid van de natuur vormden de basis voor de materialen en kleuren. En elk detail - van de grinders tot het tentoongestelde aardewerk - is gemaakt door mensen met een passie voor wat ze doen.

Hier vind je uitzonderlijke lokale en internationale koffieproducten en accessoires – en krijg je onafhankelijk advies van experts. Of ontsnap gewoon aan de snelheidsrace, vertraag, ontkoppel en laad op.

We creëren niet alleen uitzonderlijke koffie, we creëren uitzonderlijke ervaringen - en hopen dat jij met ons meedoet voor je volgende kopje.

(En misschien wat cake erbij.)

Onze koffies

  • Zet zelf de lekkerste koffie
  • Apparatuur voor thuisgebruik
  • Begin thuis te brouwen met de kennis die je hebt opgedaan

Apparatuur voor thuisgebruik

  • Word een echte barista
  • Persoonlijke aandacht van onze koffiemeesters
  • Espresso & filter koffietraining

Selecteer een Afleverpunt