Viering van 20 jaar koffie, cultuur en mensen

Om ons 20-jarig jubileum te vieren, presenteren we met trots onze Anniversary Blend en een geheel nieuwe look!

Back To The Future

Om deze mijlpaal te markeren, creëerden we de ‘Back To The Future Blend:’ een filterkoffie afkomstig van de allerbeste (filter)origines die we kennen. Filterkoffie is waar het allemaal begon. Deze inherente zetmethode, ook wel slow coffee genoemd, is terug van weggeweest. Met deze zeer speciale melange markeren we onze visie voor de toekomst, omdat we geloven dat filterkoffie niet meer weg te denken is!

Bestemd om als filter te drinken, het is een heldere, zelfverzekerde koffie die onze smaakpapillen siert met sprankelende tonen van tropisch fruit en bloemen.

Het geheim achter deze blend?
Een prachtig huwelijk van oud-ontmoet-nieuw. Je proeft 20 jaar samenwerking met onze eerste boeren Tesfaye en Haile uit Ethiopië en een hint van onze nieuwste partner uit de koffiechampagneregio: Nyeri, Kenia.

“We doen niets liever dan onze buitengewone koffie delen met mensen die net zo dol zijn op de boon als wij. We nodigen je van harte uit om een ​​beker te heffen op een verjaardagsfeest dat net zo mooi is als onze nieuwste blend. Genieten van!"

- Menno Simons, Eigenaar

Krediet geven waar het verschuldigd is.
Een gemoderniseerd logo.

Cultuur. Koffie. Verbinding. En zij. Dit zijn de lagen van ons iconische handelsmerk. Alleen al in het land van herkomst nemen we tot 75% van de arbeid voor onze rekening, wij geloven in het geven van krediet waar het verschuldigd is. Vrouwen zijn altijd het kloppende hart van de koffie-industrie geweest. Daarom voelt het alleen maar goed om de kracht te eren achter een integraal onderdeel van onze dagelijkse routine, ons ritueel, als je wilt. Omhelsd door de vrucht van haar arbeid, de koffieboon, staat ze na 20 jaar nog steeds centraal als ons logo.

Selecteer een Afleverpunt